Gemeentehuis het klavier

  • admin-mark
  • 08-03-2018
  • Reacties uitgeschakeld voor Gemeentehuis het klavier
  • Blog

Recent is het nieuwe Gemeentehuis van Kaatsheuvel in gebruik genomen. AtexLicht heeft het totale lichtconcept ontworpen en armaturen voor dit project geleverd. Voor het multifunctionele gemeenschapshuis Het Klavier heeft AtexLicht een bijzonder lichtontwerp gemaakt wat in dienst staat van een tijdloos, ruimtelijk en open interieur met een natuurlijke en rustige uitstraling. Bron van inspiratie voor deze uitstraling was het DNA van de Gemeente – dat wordt bepaald door de ambachtelijke leerindustrie en de prachtige natuur in de omgeving.De totale oppervlakte van dit project is 5.365 m2 BVO. Alle toegepaste armaturen zijn uitgevoerd met led lichttechniek en warme kleurtemperaturen. Binnen het totale lichtconcept is veel aandacht besteed. Zo zijn alle werplekken voorzien van individueel geschakelde en dimbare armaturen wat zowel een hoog lichtcomfort als energiereductie bewerkstelligt. Onderstaande een impressie van fotografie studio de Winter en onze ontwerpen van dit bijzondere AtexLicht concept.

aan energiereductie waarbij naast de led toepassingen de schakeling en dimming van licht zeer bepalend zijn.